"Sistem Onarım Diski Oluşturmak İster misiniz?" Uyarısının Tekrar Çıkmasını Sağlamak - Full Programlar

Dns,Yasak Sitelere Giriş,Mac,Proxy,Full,Porgramlar,Themes,Html,Asp,Php,Scriptler

Copyright owners

test

20 Temmuz 2014 Pazar

"Sistem Onarım Diski Oluşturmak İster misiniz?" Uyarısının Tekrar Çıkmasını Sağlamak

Sistem Yansıması Yedeği (İmaj) oluşturmanın son aşamasında "Sistem onarım diski oluşturmak ister misiniz?" uyarısıyla karşılaşırsınız. (Alttaki resim)

Bu pencerede "Bu iletiyi bir daha gösterme" seçeneğini işaretledikten sonra bir seçim yaparsanız bir daha ki sefere bu uyarı penceresi görüntülenmez. Bu yazıda bu durumda bu pencerenin tekrar görünmesini istiyorsanız  bunu nasıl yapacağınızı anlatacağım


1- Buradan Sistem Onarım Diski Oluşturmak İster misiniz.zip dosyasını indirin.

2- Sisteminizde zip dosyalarını açacak bir yazılım yüklü olup olmadığına bağlı olarak şunlardan birini yapın;

  • Zip dosyalarını açabilen bir yazılım (WinRar, 7-Zip, WinZip vb.) yüklüyse dosyaya çift tıklatmanız ya da sağ tıklatıp kullandığınız yazılıma göre değişebilen seçenekleri kullanmanız yeterli. Dosyları Masaüstüne ayıklayın.
  • Zip dosyalarını açabilen bir yazılım yüklü değilse indirdiğiniz Zip dosyasına sağ tıklatın ve Tümünü ayıkla'ya tıklatın.  Ardından ayıklanacak konum olarak Masaüstünü gösterin.

3- Masaüstünde oluşan Sistem Onarım Diski Oluşturmak İster misiniz klasörünün içinden bir Kayıt Defteri anahtarı çıkacak;

  • Sistem Onarım Diski Oluşturmak İster misiniz.reg

4- Kayıt Defteri anahtarına çift tıklayın ve gereken onayları verin.


İşiniz bittikten sonra Masaüstündeki Sistem Onarım Diski Oluşturmak İster misiniz klasörünü ve indirdiğiniz .zip dosyasını silebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder