Internet Explorer 10, Windows 7 Kullanıcılarının Kullanımına Sunuldu - Full Programlar

Dns,Yasak Sitelere Giriş,Mac,Proxy,Full,Porgramlar,Themes,Html,Asp,Php,Scriptler

Copyright owners

test

8 Mart 2013 Cuma

Internet Explorer 10, Windows 7 Kullanıcılarının Kullanımına Sunuldu

       Bildiğiniz gibi Internet Explorer 10, Windows 8'in varsayılan Internet Explorer sürümü. Windows 7'de ise şimdiye kadar kullanılabilen en yüksek Internet Explorer sürümü 9 idi.

       Ancak Microsoft geçtiğimiz günlerde (26 Şubat) Internet Explorer 10'u Windows 7 kullanıcılarının da kullanımına sundu. Buna göre Internet Explorer 10 bütün dünyada (Kasım ayında kullanıma sunulan Önizleme sürümünü kullananlar öncelikli olacak şekilde)  Windows 7 kullanıcılarına güncelleme olarak bildirilecek ve eğer güncelleme ayarınız otomatik ise otomatikman yükseltilecek.



          Ancak bu süreç doğal olarak zaman alacaktır. Bu yüzden isteseniz kendiniz manuel olarak yükleyebilirsiniz. Bu yüklemeyi Internet Explorer 8'den de direkt olarak yapabilirsiniz. Yani önce Internet Explorer 9'u yükleme zorunluluğunuz yok.

         Doğal olarak Metro arayüzü Windows 7'de mevcut olmayacak ama Internet Explorer 10 sürümü, 9 sürümüne göre bariz bir şekilde daha hızlı. Bu yüzden vakit kaybetmeden yüklemenizi öneririm. İndirme için ise bu sayfayı kullanabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder